Pse Kavaja Hospital?

Përvojë. Inovacion. Traditë. Përsosmëri. Këto janë disa nga arsyet e shumta që Kavaja Hospital vazhdimisht renditet ndër spitalet më të mira në Kosovë.

Cilësia dhe Siguria

Në Kavaja Hospital, ne punojmë shumë çdo ditë për të përmirësuar mënyrën se si ne kujdesemi për pacientët dhe familjet e tyre.

Ekipi ynë

Ekipi ynë së bashku ka një angazhim të madhë në punë për të siguruar kujdes të jashtëzakonshëm për të gjithë pacientët.

Lini një takim

Na telefononi në +381 (0) 38 606 062 ose klikoni këtu për t'na dërguar mesazh